BAKKIE

Een serie van drie koppen voor de echte koffiefanaat. Een koffiemok voor de liefhebber van een grote bak. Een prachtige cappuccino beker en natuurlijk een klein bakkie voor de stevige espresso. Alle kopjes met de typerende groef aan de voorkant. BAKKIE is beschikbaar in vier kleuren: duinwit, zandbruin, zeeblauw en steengrijs.

BAKKIE collectie kleuren

BAKKIE is een sprekend en eigenzinnig porseleinen servies voor dagelijks gebruik. Met een focus op functionaliteit en aandacht voor ambacht is BAKKIE een toegankelijk servies voor iedere dag.

BAKKIE servies mallen
BAKKIE servies oven

Vanuit de gezamenlijke liefde voor producten die kloppen en wel-doordacht ontwikkeld zijn ontstond het idee om samen een servies vorm te geven. Wat begon bij enkele schetsen ontwikkelde zich tot een volledig servies, genaamd BAKKIE.

BAKKIE vensterbank

De op de Nederlandse kust geïnspireerde kleuren – met verschillende gradaties – vormen samen een warm en passend geheel. Dit maakt het mogelijk je collectie eenvoudig of juist gevarieerd uit te breiden. De kenmerkende groef creëert een fraai lichtcontrast en ligt aangenaam in de hand. Vormgegeven vanuit functionaliteit met oog voor detail is het servies ideaal voor intensief gebruik, voor thuis en horeca.

BAKKIE collectie wit

BAKKIE

Gemaakt uit Porselein.

Vormonderzoek, visualisatie, CAD, rendering.

In samenwerking met Suzan Becking Ceramics.

www.bakkieservies.nl.

Food and beverages, Interior.