FLYER

Vanuit de ontwikkeling van een bacterie-dichte koppeling voor dranken siropen was er behoefte aan een concept vormgeving van een multi-purpose drankendispenser. Hierbij was het van belang dat de machine een fris, krachtig en tijdloos karakter uitstraalt, met de focus op reiniging en intuïtief interface design. Waar bij benadering direct duidelijk is hoe deze te bedienen.

FlyWell drankendispenser

Een drankendispenser met een fris, krachtig en tijdloos karakter, met focus op reiniging en intuïtief interface design.

FlyWell drankendispenser
FlyWell render

Vormgegeven aan de hand van de gepatenteerde aseptische koppeling, waarbij de siroop volledig bacteriedicht in de drankendispenser is te plaatsen, bestaat de behuizing volledig uit RVS gezet plaat. Het gehard glazen touchscreen en de RVS behuizing maken het ontwerp volledig bestand tegen robuust horeca gebruik, bijtende reinigingsmiddelen en vocht. Dit maakt het mogelijk zowel de binnenzijde als de buitenzijde van de dispenser volledig te reinigen.

In het ontwerp is rekening gehouden een volledig te reinigen behuizing en tegelijk een effectief te plaatsen maatvoering in horeca omgevingen. De gepatenteerde aseptische koppeling ontwikkelde Studio TOIMII in samenwerking met Lars Burggraaf, in opdracht van WeLL en Burggraaf & partners.

FlyWell render group

FLYER

RVS, ABS, gehard glas.

Materiaalonderzoek, stijlonderzoek, hygiënisch ontwerp, concept design, CAD, rendering.

In samenwerking met WeLL en Burggraaf & partners.