HANG 360

Hang 360 is een kapstok, ontwikkeld vanuit de behoefte naar een eenvoudige en elegante oplossing om je jas, sjaal en muts een plek te geven.

Hang360 yellow

Een eenvoudige en elegante oplossing om dienstbaar je dierbare kledingstukken te dragen.

Studio TOIMII Hang360 OSB wit
Studio TOIMII Hang360 wit

Hang 360 is een kapstok, ontwikkeld vanuit de behoefte naar een eenvoudige en elegante oplossing om je jas, sjaal en muts een plek te geven. De kapstok is gemaakt van 360 centimeter gebogen staaldraad en biedt ruimte aan een flink aantal items. Naast de dienstbare taak van het dragen van je favoriete kledingstukken verfraait de kapstok op een sierlijke manier je wand; perfect voor in je hal, badkamer én woonkamer.

Studio TOIMII Hang360 grijs

Hang 360 wordt gemaakt door een lang stuk staaldraad net zo lang te verhitten en te buigen totdat het de juiste vorm heeft. Nadat het staal is afgekoeld wordt het opnieuw plaatselijk verhit en plat gesmeed, om zo de bevestigingspunten te creëren. Om de kapstok op afstand van de muur te houden worden busjes op maat gezaagd en uitgehold op de draaibank. Uiteindelijk, nadat alle onderdelen gestraald en gepoedercoat zijn, is Hang 360 klaar om je jas aan te nemen.

Studio TOIMII Hang360 Fjallraven

HANG 360

Gemaakt uit gepoedercoat verenstaal met afmetingen van 70 x 5 x 35 cm (LxBxH), een langere variant is op bestelling verkrijgbaar.

Uitgevoerd in wit, zwart of antraciete poedercoating.

Vormonderzoek, visualisatie, productie.

Interior, Public spaces.