MOSE

Vanuit het idee om op te gaan in een ruimte en omarmd te worden door het gebouw zelf, is Mose tot leven gekomen. Als interactieve, modulaire wandmodule creëert Mose een zintuiglijke ervaring en nodigt uit.

Mose Dutch Design Week

Aanraking geeft een gevoel van intimiteit en verbondenheid. Door gebruik te maken van onze zintuigen verhouden we ons tot onze omgeving en elkaar.

Mose
Mose met kind ETZ Ziekenhuis

Mose. Modular, sensory, near. Interactieve, modulaire wandmodule.

Aanraking geeft een gevoel van intimiteit en verbondenheid. Door gebruik te maken van onze zintuigen verhouden we ons tot onze omgeving en elkaar. Iets waar we in een tijd van digitale interactie en communicatie weinig bij stil staan.
Vanuit deze visie ontwikkelde Studio TOIMII in samenwerking met interieurvormgever Dorchess de zintuiglijke wandmodule Mose. Om van wandelgangen, wachtkamers en andere openbare ruimtes een plek te maken om stil te staan en in contact te komen.

Mose meets oma - touch me!

Vanuit het idee om op te gaan in een ruimte en omarmd te worden door het gebouw zelf, is Mose tot leven gekomen. Als interactieve, modulaire wandmodule creëert Mose een zintuiglijke ervaring en nodigt uit. Mose reageert zowel visueel als tactiel op nabijheid en aanraking. Zo brengt Mose je plezier en rust, en geeft je een gevoel van verbinding. Met jezelf, en met elkaar.

Mose op Dutch Design Week

E. Tolsma – Employee at Sense Scotland

The last ‘renewal’ for people with intellectual disabilities was in the 70’s. Mose is a welcome innovation for our audience!

MOSE

In samenwerking met en advies van diverse externe experts kwam Mose tot stand. Op dit moment wordt onderzocht wat de mogelijkheden zijn tot vermarkting van Mose met dank aan Economic Board Utrecht.

Materiaalonderzoek, vormstudie, concurrentieonderzoek, concept ontwikkeling, modelling, prototyping, realisatie

In samenwerking met Dorchess en Appifier Studios.

Gesponsord door ERIKS, UXEM flexible foams en de Economic Board Utrecht.

HealthInteriorPublic spaces