BAKKIE servies

BAKKIE is een sprekend en eigenzinnig servies voor dagelijks gebruik. Vormgegeven vanuit functionaliteit met oog voor detail is het servies ideaal voor intensief gebruik, voor thuis en horeca.

De kenmerkende groef creëert een fraai lichtcontrast en ligt aangenaam in de hand. De op de Nederlandse kust geïnspireerde kleuren – met verschillende gradaties – vormen samen een warm en passend geheel. Dit maakt het mogelijk je collectie eenvoudig of juist gevarieerd uit te breiden.

Alle mokken, borden en kommen kunnen in de vaatwasser, oven en magnetron. Hierdoor werkt het servies multi-functioneel, praktisch en duurzaam. Of je nu een BAKKIE aan tafel doet, of in de keuken.

Suzan Becking Ceramics + Studio TOIMII

Suzan Becking Ceramics houdt zich als keramist bezig met het ontwikkelen van gebruiksvoorwerpen van porselein. Vanuit haar passie en ervaring ontwikkelt ze voorwerpen voor intensief gebruik of als constructieve uiting.

Studio TOIMII is een industrieel ontwerpstudio die gelooft in oplossingen die het dagelijks leven van mensen verrijken in vereenvoudiging. door gebruiksproducten te ontwerpen die sprekend eenvoudig werken.

Vanuit de gezamenlijke liefde voor producten die kloppen en wel-doordacht ontwikkeld zijn ontstond het idee om samen een servies vorm te geven. Wat begon bij enkele schetsen ontwikkelde zich tot een volledig servies, genaamd BAKKIE.

Prijzen

Espresso (8 cl) € 15,-
Cappuccino (18 cl) € 17,-
Filter (33 cl) € 19,-

Verzendkosten € 9,-

(levertijd 3-6 weken afhankelijk van vraag en voorraad)

www.bakkieservies.nl